Bestel

Wil jij het boek bestellen ?

Het boek ligt in de winkels! Maar je kunt het ook bij ons rechtstreeks bestellen. De prijs is €19,95

Mees heeft er een hekel aan om op school naar het toilet te gaan.

Ga jij het boek aan iemand cadeau geven ? Laat het ons weten dan schrijven we er wat leuks in voor hem of haar.

Door het boek te kopen help je mee om onderzoek te kunnen doen naar het Prikkelbaardarmsyndroom en buikpijn. Want van ieder boek gaat een deel naar de MDL stichting.

Wil je er meer tegelijk bestellen ? Dat zou wel super vet zijn! Mail dan even, dan maken we een passend voorstel. Want hoe meer je er tegelijk koopt, hoe meer wij erbij cadeau geven.

Nog meer …. om het af te maken in jouw praktijk.

Kleurplaten

Wij hebben een tweetal kleurplaten ontworpen. Deze kunnen jullie binnenkort hier gratis downloaden. En als jullie hem gekleurd hebben mag je hem naar ons opsturen. Regelmatig belonen we de kinderen die hun kleurplaat hebben ingestuurd.

Bristol stoelgang poster

welke poep, poep jij, bristol stoelgangposter kinderen
Welke poep, poep jij ?

Als therapeut ken je vast de Bristol stoelgangposter. Wij hebben hier voor kinderen een hele leuke humoristiche variant opgemaakt. Deze is te bestellen op A0 formaat €25,-, A3 formaat €10,- (om op de deur of wand te hangen in je praktijk of

Eet / poep dagboek

Binnenkort te bestellen een geheel in stijl van Mees en haar gekke buik de eet/poepdagboek.

Imaginaties

Op dit moment zijn we bezig met een vijftal imaginaties voor kinderen van de lagere school en een versie voor de middelbare school aan het maken. Deze zijn binnenkort hier te bestellen. Maar ook voor volwassenen gaan we een aantal imaginaties inspreken. Deze zijn straks ook te bestellen via de site.

Poepdiploma

Wat is er voor een kind nu mooier dan beloond worden voor goede prestaties. Als een kind aan het eind van de behandeling klaar is kun je dit belonen met een diploma. Deze kun je ook bij ons bestellen per 10 stuks voor €15,00. Super leuk!

Pijnindicatiescore

We hebben ook een hele leuke kinder pijnindicatie meter gemaakt. Zo kun je met behulp van deze poster het kunt laten aanwijzen hoe heftig de pijn is. Deze hebben we op A4 formaat voor op je tafel geplastificeerd kosten €5,- en we hebben ze ook als een pakket met 10 losse A4 pagina’s die je op de grond kunt leggen zodat kinderen er letterlijk op kunnen gaan staan. Deze kosten €12,50 voor het complete set.

Je bestelling kun je voorlopig per mail aan ons doorgeven : info@meesenhaargekkebuik.nl

We hebben dus geprobeerd er een leuk, zeer kindvriendelijk concept van te maken. Maar missen jullie nog iets in ons programma om moeilijke, lastige dingen met kinderen bespreekbaar te maken. Laat het ons dan weten. Wij staan voor alle feedback en inspiratie open.

Dank je wel voor de bestelling !

Kusje en knuffel van Mees en Sjors.

Een knuffel van Sjors en Mees