Over ons

De schrijfster van het boek is Mariska Bruinenberg, hypnotherapeut. Ze is heel goed in medische hypnose. Bij kinderen maar ook bij grote mensen met buikpijn maar ook andere Somatisch Onvoldoende Lichamelijke Klachten. www.hypnosetherapienederland.nl

logo praktijk nederland

Tijdens de opleiding PDS therapie en Medische hypnose bij kinderen, maar ook tijdens de behandelingen. Kwam ze er achter dat er niet echt leuke en duidelijke kinderprentenboeken en ander materiaal, om het voor kinderen begrijpbaar  te maken en luchtig te houden, waren over dit onderwerp voor kinderen van de basisschool. Want bij hypnotherapie denken en

Mees gaat tijdens hypnotherapie dagdromen
Mees gaat tijdens de hypnotherapie dagdromen

gebruiken we (in)  plaatjes ook wel beelden genoemd.

Maar met tekst alleen is het nog geen kinderprentenboek en Mariska kan niet mooi genoeg tekenen. Via een oproep op Facebook leerde ze Lonneke Limpens kennen.   Lonneke is illustrator van beroep en kan dus heel erg goed en mooi tekenen.

Samen kregen ze er steeds meer plezier in en gingen steeds meer leuke dingen bedenken. En het resultaat zien jullie op de pagina bestellen.

Mees heeft ook een eigen facebook en instagram account. Daar kun je mee genieten van tips, inspiratie en ideeën van Mees en Sjors!